Til skoler/gymnasier

Foredrag

I kan, som skole- eller gymnasieklasse, aftale et foredrag om buddhisme og meditation i de fleste af vores diamantvejsbuddhistiske centre og -grupper. Enten kan I besøge centret eller få en buddhist ud og holde foredrag hos jer.  Ved ønske om skoleforedrag i København-centret – mail venligst til: foredrag@buddha.dk. Du kan finde kontaktinformationer på alle vores centre i Danmark. Klik her
Materialer:

Buddhisme - tro og livsforståelseVi anbefaler  bogen: ”Buddhisme – tro og livsforståelse” af cand.comm. Svend Guttormsen. Den henvender sig primært til grundskolens ældste klassetrin og VUC, men er også brugbar på de gymnasiale uddannelser. I bogen fremstilles abstrakte begreber i et flydende og let tilgængeligt sprog, der lægger op til såvel fælles som individuelle undervisningsaktiviteter.

Bogen introducerer buddhismens kendteste retninger med særlig vægt på forfatterens eget religiøse ståsted: Diamantvejsbuddhisme. Der sættes fokus på centrale begreber som årsag og virkning, medfølelse og visdom samt alle væseners buddhanatur.

Indbinding: Hardback
Forlag: Gyldendal
Udgave: 2004
Sidetal: 72
Sprog: Dansk
ISBN: (10 87-02-02301-6) 978-87-02-02301-5